Naša vozila

Za sve one koji putuju u Split u većim grupama, Djani rent a car nudi kombije (mini buseve) za najam za do 8 osoba i to po najpovoljnijim cijenama u Splitu. Rezervirajte kombi Opel Vivaro s klimom, GPS-om i dječjom sjedalicom na zahtjev. Rent a car Djani nudi najam udobnih kombija za vas i vašu obitelj, već od 110,00 eura na dan. Ukoliko želite udobno putovati diljem Dalmacije, rezervirajte Djani rent a car kombi i posjetite gradove kao što su: Trogir, Omiš, Makarska, Brela, Baška Voda, Primošten, Rogoznica i mnogi drugi.
Opel Vivaro kombi je posebno ugodan za transfere od/do aerodroma ili za međugradske transfere od grada Splita. Prevest će ne samo vas i vašu prtljagu, već će vam i osigurati bezbrižno putovanje od trenutka slijetanja vašeg aviona, bez potrebe za traženjem taxi-a koji bi prevezao vas i vašu prtljagu.
Kontaktirajte nas unaprijed s datumom i satom vašeg dolaska, brojem putnika i leta, te navedite ukoliko imate neki poseban zahtjev kao što je dječja sjedalica. Naš profesionalni vozač će vas čekati prije slijetanja vašeg aviona. Ne brinite se oko prometnih gužvi, goriva i stanja na cestama i prepustite nama i našim uslugama transfera ugodan početak vašeg odmora ili poslovnog puta u grad Split i okolicu.
Slobodno nam s obratite putem mail-a ili telefona u svako doba dana.

Vaš Djani rent a car Tim


djani-rent-a-car-opel-vivaro

Opel Vivaro

Primjer cijene za dnevni najam na tjednoj osnovi : od 825 kn/dan - 1000 kn/dan